Minden kategória
Hírek

Hírek

Tökéletesen zárult a Seize College 14. Országos Értékesítési Elit Képzése!

Idő: 2023-07-17 Találatok: 17
wps1_副本

A forró nyár nem állíthatja meg mindenki önfejlesztési szenvedélyét. Július 15-én délelőtt több mint 200 kereskedő és értékesítési elit érkezett az ország minden részéből, akik arra számítottak, hogy a tréningeken áttörik magukat, professzionálisabb szolgáltatással megoldják a vásárlók problémáit és több értéket teremtenek a vásárlóknak!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

A Seize College 14. országos értékesítési elit képzése

wps6_副本

Az ipari vállalkozások zöld átalakulásának, fejlődésének elősegítése és a vállalkozások valós költségcsökkentésének megvalósítása érdekében. Az idei Seize College főként az értékesítési csapat teljes körű szisztematikus képzését biztosítja valós eseteken keresztül az energiatakarékos műszaki átalakítás, a vevői konstrukció kialakítása és a projektes iparág gázértékesítési módja terén.

Előadó: Cheng Hongxing, vezérigazgató

wps7_副本

A tréning 22 csoportra oszlik, és egy bónusz pool áll rendelkezésre, hogy mindenki tanulási kedvét és kezdeményezőkészségét serkentse!

wps8_副本
wps9_副本

Összpontosítson a felhatalmazásra, az innovációra és a változásra

wps10_副本

A hivatalos előadás előtt Cheng úr hangsúlyozta, hogy mindenkinek figyelmesen kell hallgatnia, folyamatosan tanulnia és fejlesztenie kell magát azzal a kezdeti szívvel, hogy felelősséget vállal az ügyfelek felé!

wps11_副本

Sok éves tapasztalata alapján a kompresszor Cheng úr az iparágban elemezte a projektben előforduló általános energiamegtakarítási problémákat egyik esetről a másikra, és hogyan lehet energiatakarékossági rendszereket kialakítani a felhasználók érdekeinek maximalizálása érdekében, és megtörni a piacon a hagyományos gondolkodási kogníciót, ami mindenki számára előnyös volt. .

Szituációs gyakorlatok tanítása, tanítása

wps12_副本

Minden szakmai tanulmány önátalakítás. A gyakorlat és az ötletek ötvözésével Mr. Cheng finoman, humoros nyelvezetekkel terjesztette a tudástartalmat.

Nyiss meg új ötleteket, és keress új áttöréseket a képzésben. Az egész képzési légkör meleg volt, az értékesítési elit lelkesen odaadta magát, vagy figyelmesen hallgatta vagy aktívan megbeszélte magát, ami új ötleteket nyitott a munkához, miközben szakmai ismereteket és készségeket sajátított el.

Cheng úr türelmesen válaszolt mindenkinek a kérdéseire, hagyta, hogy mindenki ütközhessen a gondolkodás szikráival az állandó kommunikációban és interakcióban, szélesítse látókörét és elmélyítse a levegő megértését kompresszor energiatakarékos.

Oszd meg, kommunikálj és fejlődj együtt.

wps13_副本

Magán a képzésen kívül minden nap csere- és megosztási tevékenységeket tartanak, és mindenki aktívan fellép a színpadra, hogy megossza meglátásait és tapasztalatait a képzésben, valamint értékesítési tapasztalatait. A kereskedő barátai különösen azt mondták, hogy a Seize platform teljes körű támogatást nyújt a termékek, a márkák, a szolgáltatások, az értékesítés utáni és egyéb szempontok terén, és valóban gyakorlati intézkedésekkel segíti a kereskedőket értékteremtésben és új áttörések elősegítésében a légkompresszor-iparban!

A szakmai kurzus felhatalmazó tréningje, amelyet Cheng úr ezúttal az iparági esetelemzés, a helyszíni gyakorlat, az interaktív beszélgetés és más tanítási módok révén hozott el Önnek, segít átfogó képességeinek teljes körű fejlesztésében, és várja, hogy megvalósítás és csodálatos virágzás!

wps14_副本

A Seize College 14. Országos Értékesítési Elit Képzése teljes sikerrel zárult. Ez a képzés nem csak a tudás és készségek átadása, hanem a potenciál serkentésének folyamata is. A résztvevők elmondták, hogy a tanultakat a gyakorlatba is átültetik, jobban átfogóbb és professzionálisabb megoldásokat kínálnak az ügyfeleknek az értékesítési folyamatban, és a sűrített levegő az ebben az iparágban alacsonyabb szintű felhasználók számára! Hagyja, hogy az ügyfelek továbbra is profitálhassanak, mindenki számára előnyös fejlődést biztosítson a vállalattal, és lépjen előre!


Előző

Forró a nyár, mire érdemes odafigyelni az energiatakarékos légkompresszorok kezelésénél? Egy cikk megmondja!

Minden termék Következő

2023-ban teljesen sikeres volt a Sazhen energiatakarékos légkompresszor évközi találkozója és a csoportépítő túra!

Forró kategóriák