Minden kategória
Csatlakozz hozzánk

Csatlakozz hozzánk

Legyen SEIZE Forgalmazó

Jövedelmező értékesítési lehetőségeket keres? Tapasztalt a termékek marketingjében, és független partnerekből, leányvállalatokból és válogatott kiskereskedelmi üzletekből álló erős hálózattal rendelkezik? Nagy hangsúlyt fektetünk nemzetközi b2b üzletünk fejlesztésére és értékesítési kapcsolatunkra a disztribúciós vállalkozókkal. A SEIZE-nél alapvető feladatunknak tekintjük, hogy segítséget nyújtsunk termékeink sikeres piacra viteléhez az Ön területén, és megadjuk Önnek azt a támogatást, amelyre szüksége van a disztribúciós üzletágának hosszú távú növekedéséhez, mint megbízható és megbecsült forgalmazó.


csatlakozik

Miért érdemes a SEIZE-t terjeszteni?

Technologiai fejlodes

Több mint 40 centifikáció, 1 integrált áramköri elrendezés, energiatakarékos csavar légkompresszor találmányi szabadalom, egymástól függetlenül kutatott, nagy hatékonyságú és energiatakarékos kétlépcsős levegő-végprofil, valamint az iparágra szabott alacsony nyomású technológia, az energiamegtakarítás mértéke körülbelül 15%.

Értékesítés utáni szolgáltatás

Több mint 100 értékesítési és szervizpont található a hazai és tengerentúli piacon, gyári közvetlen értékesítés, professzionális karbantartó csapattal, több mint 100 vezető és középfokú mérnökkel, hogy időszerű, professzionális, kellemes és átgondolt szolgáltatásokat hozzanak létre, mindezt azzal a küldetéssel, hogy túllépve az ügyfelek igényeit és felelősséget vállalni az eredményekért.

Gyári erő

A SEIZE egy légkompresszor márkagyártó, integrálja a kutatás-fejlesztést, a gyártást, a marketinget és a szolgáltatást, az energiatakarékosságra összpontosítva, csúcstechnológiás és speciális új és különleges vállalkozásként, amely nemzeti energiahatékonysági laboratóriummal rendelkezik, és számos termék nyert országos energiahatékonyságot. csillagok.

A német technológia bemutatása

A cég újonnan vezette be a németországi Kappa márkájú új precíziós megmunkáló berendezéseket a termelékenység további növelésére, a gyártástechnológia fejlesztésére, a precízebb termékek gyártására, valamint az energiatakarékos gyártás új útjára!

A kereskedők csatlakozhatnak hozzánk, és élvezhetik a következőket:

A mi hatékony és energiatakarékos csavaros légkompresszorok;

Versenyképes termékeink;

Hatékony értékesítési képzésünk az energiatakarékosság érdekében légkompresszor;

Vállalati kultúrával és csapatépítéssel kapcsolatos tanácsadás és képzés;

Vállalati weboldal-készítésben és regionális hálózati információs támogatásban szerzett szakértelmünk;

Elkötelezettségünk, hogy minden régióban csak egy forgalmazót válasszunk ki jogaik és érdekeik védelme érdekében;

Seize Angel kinevezése a kiválasztott kereskedők hivatalos edzőjévé.

Csapat bemutatkozása:

Seize Compressor (Shanghai) Co., Ltd.,A 2009-ben alapított cég a globális energiatakarékos légkompresszorok úttörője, gyára a Jinshan Industrial Zone-ban, Sanghajban, Kínában található. Szakterületünk a K+F, a gyártás, a marketing és a szolgáltatás, az energiahatékonyságra fókuszálva!

Ragadja meg a látást:Legyen olyan elismert márka, amely kivételes ügyfélelégedettséget biztosít, és megosztja sikerünket az ügyfelekkel, alkalmazottakkal, részvényesekkel és beszállítókkal világszerte.

Mission:Erősítse meg kollégáit, szolgálja ki a globális ügyfeleket, támogassa az energiatakarékosságot és a környezetvédelmet!

Alapértékei:A mennyország tisztelete és mások szeretete, figyelmesség a nyilvánosság érdekében, az ügyfelek előtérbe helyezése, áhítat és felelősségvállalás, az elme egységének elősegítése és az innováció támogatása!

Értékesítési koncepció:Olyan tanácsadó értékesítési csapat kialakítása, amely termékeinkkel foglalkozik az ügyfelek igényeivel, nagyobb megtérülést biztosítva az ügyfeleknek, és teljes felelősséget vállalva az eredményekért.

Szolgáltatási filozófia:Mindig a vevői elvárások túlteljesítése a célunk. Arra törekszünk, hogy időszerű, professzionális és kellemes szolgáltatást nyújtsunk azzal a küldetéssel, hogy túlmutassuk az ügyfelek igényeit, miközben teljes felelősséget vállalunk az eredményekért.

ÉRDEKLŐDÉS

Forró kategóriák